0%

Láthatok pár referenciát?

Azóta, hogy elkezdtünk wiki-szerű tartalomszerkezetekkel foglalkozni, számos partnerünk számára készítettünk fogalomtárat, ezek funkcionalitása azonban messze elmaradt még a Csak a lényeg mai ...

Utoljára szerkesztve: 2022. szeptember 13.

Start Up Guide Galaxis

Saját vállalkozói fogalomtárunk az immáron közel 700 fogalom magyarázatát tartalmazó SUG Galaxis. Amellett, hogy tartalmát folyamatosan fejlesztjük, ez az oldal szolgál a Csak a lényeg rendszerének tesztelésére is.

 

MVP – Definíciótár

A Modern Vállalkozások Programja részére készített definíciótárunk csaknem 300, egy vállalkozás digitalizációjával kapcsolatos fogalom rövid, közérthető definícióját tartalmazza.

Kreatívipari vállalkozók fogalomtára

A Budapest Design Week és a Magyar Formatervezési Tanács megbízásából készült a hazai kreatívipari kisvállalkozásokat az üzleti tervezés és a szerzői jog gyakran használt fogalmainak megértésében segítő fogalomtárunk.

MFB – Összetartók fogalomtára

Az MFB Zrt. megbízásából készült Összetartók fogalomtára több mint háromszáz, a pénzügyi életben és így a kedvezményes állami finanszírozási programok leírásai és feltételei között is használt kifejezést magyaráz el közérthető nyelven.

Kékszalag – Vitorlázók fogalomtára

És a végére egy könnyedebb téma: a vitorlázással kapcsolatos alapfogalmak, és a Kékszalag versennyel kapcsolatos információk szerepelnek a verseny fő támogatójával, a Raiffeisen Bankkal együttműködésben készült fogalomtárban.

Ha bármilyen kérdésed lenne a Csak a lényeg Fogalomtárak működésével, fejlesztésével kapcsolatban vagy cégedet érdekelné egy ilyen fogalomtár megvalósítása, kérjük, lépj velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségünkön: hello@csakalenyeg.hu
Oldalunk célja a Csak a lényeg alkalmazásról szóló tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az oldalon szereplő tartalmak azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi információnak, azok alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.